Yoga i Roskilde

Jeg vil gerne undervise Mennesker, der gerne vil have kropsfornemmelse, balance, ro og glæde i livet.  

Det er vigtigt for mig, at arbejde med kroppen, fordi jeg mærker at kroppen får det fysisk bedre, når man arbejder med den. Krop sind og ånd hænger sammen. Min yoga er vigtig, det er et redskab, jeg kan videregive til andre, så de kan komme ned i deres krop og få lærdommen fra deres krop.

Yoga gør kroppen mere blød og fleksibel. Vejrtrækningen åbner de indre organer og gør dem fleksible. Yogaen giver plads til at hverdagen bliver nemmere og mere positiv. Det er et fantastisk redskab til at forvandle følelser og komme ned i kroppen, det giver større overskud og man kan blive mere nærværende.

Det giver et positivt og lyst sind og giver styrke både fysisk psykisk. Yoga giver en bedre fysisk holdning, giver ro og afslappethed i ansigtet og ro i hovedet…”tankerne holder frikvarter”

Det er muligt, at du føler dig helt frisket op efter en yogatime hos mig, ny positiv energi i kroppen.

Kontakt mig