Om Majyoga

“Hør hvad mine elever siger”

Jeg er en kvinde på 57 år. Den undervisning jeg tilbyder, er noget jeg selv har gennemgået i mit liv, jeg bruger min erfaring og lærer hele tiden nyt om mig selv, som jeg kan videregive til andre

Jeg er yogalærer, pædagog, clairvoyant og organisk psykoterapeut. 

 Det er vigtigt for mig, at få kroppen med, fordi jeg mærker at kroppen får det fysisk bedre, når man arbejder med den også. Krop sind og ånd hænger sammen. Min yoga er vigtig, det er et redskab, jeg kan videregive til andre, så de kan komme ned i deres krop og få lærdommen fra deres krop.

Hvad giver yogaen mig?

Yoga er lys og givende, den giver ro, den gør min krop mere blød og fleksibel. Vejrtrækningen åbner de indre organer og gør dem fleksible. Yogaen giver plads til at hverdagen bliver nemmere og mere positiv.

Det er et fantastisk redskab til at forvandle følelser og komme ned i kroppen, det giver større overskud og jeg bliver mere nærværende. 

Det giver mig et positivt og lyst sind og giver styrke både fysisk psykisk. Yoga giver en bedre fysisk holdning, giver ro og afslappethed i ansigtet og ro i hovedet…”tankerne holder frikvarter” 

Jeg har lyst til at give andre det, jeg har givet mig selv, gennem yogaen. Yogaen kan man transportere hvorhen det skal være, til alle verdensdele. Jeg skal bare have min yogamåtte med. 

Kontakt mig