Mentorhjælp i Roskilde

Som mentor for de voksne, og for de unge arbejder jeg ud fra en holistisk vinkel, hvor krop og psyke hænger sammen dvs. jeg ser det hele menneske. Mit speciale er, at jeg arbejder med selvværd og selvtillid. 

Det er så vigtigt at ”føle sig rigtig” og vigtigt at ”komme ned i kroppen” så tankerne ikke styrer. Min erfaring har vist mig, hvor vigtigt det er, at stå i sit eget selvværd og sin egen selvkærlighed. Det er vigtigt at de får redskaber som passer til hver enkelt borger. Jeg bruger naturen, som er et fantastisk redskab til ”grunding”..(tillige med, at det er gratis) 

Det kan være meget angstprovokerende at mærke sin krop… (sine følelser) så derfor går jeg oftest langsomt frem. Jeg er en erfaren yogalærer, jeg bruger min yoga til at lave strækøvelser og vejrtrækningsøvelser med dem, så de stille og roligt kommer ned i kroppen. Det der er allervigtigst for mig er: Empati, nærvær og være lyttende, for at forstå deres situation.

Kontakt mig